Jesteś tu
Aktywne filtry:
Wybierz
-
Miód wrzosowy to odmiana miodu kwiatowego, który powstaje z nektaru pochodzącego z wrzosu zwyczajnego.94,00PLN
-
Dużą popularnością cieszy się miód rzepakowy kremowany. Technika jego przygotowywania polega na długotrwałym, mechanicznym mieszaniu świeżo pozyskanej patoki (czyli produktu w stanie płynnym) aż do...51,00PLN
-
Miód gryczany można jeść bezpośrednio łyżeczką, smarować nim pieczywo, dodawać do zup mlecznych albo rozpuszczać w ciepłych napojach (wodzie, herbacie, mleku, naparze ziołowym). Należy jednak...37,00PLN
-
Bardzo przyjemny smak nie jest wcale jedynym argumentem przemawiającym za tym, aby zainteresować się miodem słonecznikowym.37,00PLN
-
Jako jeden z nielicznych rodzajów miodów miód akacjowy ma charakterystyczną jasnosłomkową barwę. W formie płynnej (czyli w postaci tzw. patoki) staje się prawie bezbarwny, natomiast po...37,00PLN